Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven

Route naar het Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven

Kloosterlaan 24, 5435 XD Sint Agatha

Routebeschrijving / vervoer

Met de auto: U kunt op de A73 afslag 5 nemen en dan kiezen voor de richting Oeffelt. In Oeffelt neemt u op de rotonde de tweede afslag richting Cuijk. Na ongeveer 500 meter staat Sint Agatha aangegeven. U slaat rechts af en ziet na even het klooster aan uw rechterhand liggen. U neemt de eerste afslag rechts. U rijdt langs de kloosterpoort de parkeerplaats op.

Met het openbaar vervoer: St. Agatha ligt op 3,5 km afstand van treinstation Cuijk (lijn Nijmegen-Venlo). Voor de afstand van station Cuijk naar Sint Agatha heeft u meerdere mogelijkheden:

  • Van maandag t/m vrijdag rijdt er ieder uur een bus (lijn 238 Arriva). Vertrektijden vanaf station Cuijk: 7.37 t/m 17.37 uur. Vertrektijden vanaf Sint Agatha centrum: 8.11 t/m 18.11 uur. De rit duurt 8 minuten.
  • Abonnementhouders van NS OV-fiets kunnen een fiets huren via de OV-fietsbox naast het treinstation.
  • Voor autovervoer naar het klooster kunt u gebruik maken van de Regiotaxi die rijdt in de gemeente Cuijk en omstreken. U dient een rit tenminste 1 uur van tevoren te bestellen via de website www.regiotaxinoordoostbrabant.nl of telefoonnummer 0900 - 829 44 67.
  • Een reguliere taxi is beschikbaar via Taxi Van Dijk (telefoonnummer 0485 - 337 000).

Mocht het vervoer tussen station en klooster toch nog problemen opleveren, neemt u dan contact op met het Erfgoedcentrum zodat we samen met u naar een oplossing kunnen zoeken.

Kaart en routeplanner