Zoeken in collecties

Uw zoekacties: Archiefinventaris Kruisherenklooster Uden
AR-P017 UD Archiefinventaris Kruisherenklooster Uden

U kunt zoeken door:

 

  • De onderstaande Inventaris aan te klikken en via de + tekens verder open te klikken.
  • Een woord in te typen in het zoekveld. U vindt dan alleen resultaten als het woord letterlijk in de inventaris voorkomt.

De voorwaarden voor inzage van archiefstukken staan vermeld in de Inleiding.

 

 
 

Het Erfgoedcentrum beheert particuliere archieven. Voor het inzien van stukken heeft u vaak schriftelijk toestemming nodig van de archiefeigenaar. In de inleiding van elke archiefinventaris staat vermeld welke afspraken er voor dit archief gemaakt zijn. U kunt toestemming aanvragen door een mail te zenden naar: studiezaal@erfgoedkloosterleven.nl. De aanvraagprocedure vergt doorgaans één tot twee weken tijd.

 

In de inleiding vindt u ook informatie over de orde of congregatie die het archief heeft gevormd en de samenstelling van het archief. Wat is erin te vinden? Wat ontbreekt (nog)? Waar vindt u gegevens over personen?

 

De meeste archieven in het Erfgoedcentrum zijn nog niet afgesloten: er komen op gezette tijden aanvullingen binnen, die aan de inventarissen worden toegevoegd.

 

beacon
 
 
Inleiding
I Geschiedenis van de archiefvormer
II Geschiedenis van het archief
III Voorwaarden voor gebruik van het archiefmateriaal
Inventaris
1 Bestuursarchief
1.11 Audiovisueel materiaal
5007 Fotoalbums van Ben Stukart, houdende klassenfoto's, foto's betreffende het leven in en rondom het Kruisherenklooster te Uden, en foto's betreffende de Kruisheren te Rotterdam, Amersfoort, Nijmegen, IJsselmonde en Ter Apel, 1936-1998 (1 omslag)
N.B. Stukart was van 1939 tot en met 1946 student te Uden, verder missionaris Mill Hill, en vanaf 2006 pastoor te Bemmel; met bijschriften op achterzijden; originele albums vervangen door enveloppen.
AR-P017 UD Archiefinventaris Kruisherenklooster Uden
Inventaris
1 Bestuursarchief
1.11 Audiovisueel materiaal
5007
Fotoalbums van Ben Stukart, houdende klassenfoto's, foto's betreffende het leven in en rondom het Kruisherenklooster te Uden, en foto's betreffende de Kruisheren te Rotterdam, Amersfoort, Nijmegen, IJsselmonde en Ter Apel, 1936-1998 (1 omslag)
N.B. Stukart was van 1939 tot en met 1946 student te Uden, verder missionaris Mill Hill, en vanaf 2006 pastoor te Bemmel; met bijschriften op achterzijden; originele albums vervangen door enveloppen.
Datering:
1936-1998
Omvang:
1 omslag

Kenmerken

Datering:
1636-heden
Oudste en jongste stuk:
ca. 1450/2008
Archiefvormer:
Kruisheren
Omvang in meters:
17
Auteur:
Kees van Dooren; Chris Dols
Openbaarheid:
Deels toegankelijk, deels alleen na toestemming van eigenaar. Zie inleiding