Rondleidingen

Het Erfgoedcentrum verzorgt rondleidingen in Klooster Sint Agatha. Na een inleiding over de geschiedenis van het klooster en het huidige gebruik, loopt u rond met de gids. Ook zijn inleidingen mogelijk over de geschiedenis van het kloosterleven of de kloostertuin. De kosten voor een rondleiding bedragen 5 euro per persoon. Een rondleiding duurt één tot anderhalf uur. Natuurlijk kunt u uw bezoek uitbreiden met een versnapering in het Poortgebouw.

Rondleiding op afspraak

Rondleidingen op afspraak worden gegeven in het zomerseizoen op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Neem contact op voor de mogelijkheden. Voor deze rondleidingen hanteren we een minimumprijs van € 40.

Inlooprondleidingen

Op vrijdagen in juni, juli, augustus en september om 14.00 uur zijn er rondleidingen voor iedereen die interesse heeft. Aanmelden kan via info@erfgoedkloosterleven.nl, dan weet u zeker dat er op u gerekend wordt. Ook zonder aanmelding kunt u meedoen, voor zover er plaatsen vrij zijn (maximaal 20 personen). Verzamelen bij de receptie van het Erfgoedcentrum, vijf minuten van tevoren.