Zoeken in collecties

Uw zoekacties: Archiefinventaris Franciscaanse Samenwerking

AR-S011 Archiefinventaris Franciscaanse Samenwerking

U kunt zoeken door:

 

  • De onderstaande Inventaris aan te klikken en via de + tekens verder open te klikken.
  • Een woord in te typen in het zoekveld. U vindt dan alleen resultaten als het woord letterlijk in de inventaris voorkomt.

De voorwaarden voor inzage van archiefstukken staan vermeld in de Inleiding.

 

 
 

Het Erfgoedcentrum beheert particuliere archieven. Voor het inzien van stukken heeft u vaak schriftelijk toestemming nodig van de archiefeigenaar. In de inleiding van elke archiefinventaris staat vermeld welke afspraken er voor dit archief gemaakt zijn. U kunt toestemming aanvragen door een mail te zenden naar: studiezaal@erfgoedkloosterleven.nl. De aanvraagprocedure vergt doorgaans één tot twee weken tijd.

 

In de inleiding vindt u ook informatie over de orde of congregatie die het archief heeft gevormd en de samenstelling van het archief. Wat is erin te vinden? Wat ontbreekt (nog)? Waar vindt u gegevens over personen?

 

De meeste archieven in het Erfgoedcentrum zijn nog niet afgesloten: er komen op gezette tijden aanvullingen binnen, die aan de inventarissen worden toegevoegd.

 

beacon
 
 
Inleiding
I Geschiedenis van de archiefvormer
II Geschiedenis van het archief
III Voorwaarden voor gebruik van het archief
Inventaris
7 Externe contacten
7.4 Contacten met overigen
9 Overeenkomsten met PGGM, met SDB terzake van de financiële administratie, een onderhoudscontract met Stork, overdracht van bezittingen en verplichtingen van de werkgroep K.750 aan het bestuur van de vereniging alsmede afspraken tussen de franciscaanse vredeswacht en de redactie van het Franciscaans Maandblad, 1982, 1992, 1994 en 1995 (1 omslag)
AR-S011 Archiefinventaris Franciscaanse Samenwerking
Inventaris
7 Externe contacten
7.4 Contacten met overigen
9
Overeenkomsten met PGGM, met SDB terzake van de financiële administratie, een onderhoudscontract met Stork, overdracht van bezittingen en verplichtingen van de werkgroep K.750 aan het bestuur van de vereniging alsmede afspraken tussen de franciscaanse vredeswacht en de redactie van het Franciscaans Maandblad, 1982, 1992, 1994 en 1995 (1 omslag)
Datering:
1982, 1992, 1994 en 1995
Omvang:
1 omslag

Kenmerken

Datering:
1962-2000
Oudste en jongste stuk:
1921/2000
Archiefvormer:
Franciscaanse Samenwerking
Omvang in meters:
14
Auteur:
Jorna, I.; Winkel, G.Ph. te
Openbaarheid:
Het archief is toegankelijk
Organisatietrefwoorden: