Zoeken in collecties

Uw zoekacties: Archiefinventaris Zusters van Julie Postel
AR-Z148 Archiefinventaris Zusters van Julie Postel

U kunt zoeken door:

 

  • De onderstaande Inventaris aan te klikken en via de + tekens verder open te klikken.
  • Een woord in te typen in het zoekveld. U vindt dan alleen resultaten als het woord letterlijk in de inventaris voorkomt.

De voorwaarden voor inzage van archiefstukken staan vermeld in de Inleiding.

 

 
 

Het Erfgoedcentrum beheert particuliere archieven. Voor het inzien van stukken heeft u vaak schriftelijk toestemming nodig van de archiefeigenaar. In de inleiding van elke archiefinventaris staat vermeld welke afspraken er voor dit archief gemaakt zijn. U kunt toestemming aanvragen door een mail te zenden naar: studiezaal@erfgoedkloosterleven.nl. De aanvraagprocedure vergt doorgaans één tot twee weken tijd.

 

In de inleiding vindt u ook informatie over de orde of congregatie die het archief heeft gevormd en de samenstelling van het archief. Wat is erin te vinden? Wat ontbreekt (nog)? Waar vindt u gegevens over personen?

 

De meeste archieven in het Erfgoedcentrum zijn nog niet afgesloten: er komen op gezette tijden aanvullingen binnen, die aan de inventarissen worden toegevoegd.

 

beacon
 
 
Inleiding
I Geschiedenis van de archiefvormer
II Geschiedenis van het archief
III Bijzonderheden t.a.v. het archief
VI Toegankelijkheid van het archief
Inventaris
7 Huizen
7.4 Boxmeer
1051 Krantenartikel over de kruisweg, welke tussen 1875 en 1899 vervaardigd is in de werkplaats van Pierre Cuypers, die uit de kloosterkapel van de zusters te Boxmeer in 2010 is overgegaan naar de kerk in Blitterswijck, 2014 (1 stuk)
AR-Z148 Archiefinventaris Zusters van Julie Postel
Inventaris
7 Huizen
7.4 Boxmeer
1051
Krantenartikel over de kruisweg, welke tussen 1875 en 1899 vervaardigd is in de werkplaats van Pierre Cuypers, die uit de kloosterkapel van de zusters te Boxmeer in 2010 is overgegaan naar de kerk in Blitterswijck, 2014 (1 stuk)
Datering:
2014
Omvang:
1 stuk

Kenmerken

Archiefvormer:
Zusters van Julie Postel
Omvang in meters:
47
Auteur:
Zuster Esther van Tijn, Phill te Winkel
Openbaarheid:
Raapleegbaar na toestemming van de eigenaar