Zoeken in collecties

Uw zoekacties: Archiefinventaris Congregatie van "De Voorzienigheid"

AR-Z167 Archiefinventaris Congregatie van "De Voorzienigheid"

U kunt zoeken door:

 

  • De onderstaande Inventaris aan te klikken en via de + tekens verder open te klikken.
  • Een woord in te typen in het zoekveld. U vindt dan alleen resultaten als het woord letterlijk in de inventaris voorkomt.

De voorwaarden voor inzage van archiefstukken staan vermeld in de Inleiding.

 

 
 

Het Erfgoedcentrum beheert particuliere archieven. Voor het inzien van stukken heeft u vaak schriftelijk toestemming nodig van de archiefeigenaar. In de inleiding van elke archiefinventaris staat vermeld welke afspraken er voor dit archief gemaakt zijn. U kunt toestemming aanvragen door een mail te zenden naar: studiezaal@erfgoedkloosterleven.nl. De aanvraagprocedure vergt doorgaans één tot twee weken tijd.

 

In de inleiding vindt u ook informatie over de orde of congregatie die het archief heeft gevormd en de samenstelling van het archief. Wat is erin te vinden? Wat ontbreekt (nog)? Waar vindt u gegevens over personen?

 

De meeste archieven in het Erfgoedcentrum zijn nog niet afgesloten: er komen op gezette tijden aanvullingen binnen, die aan de inventarissen worden toegevoegd.

 

beacon
 
 
Inleiding
I Geschiedenis van de archiefvormer
II Geschiedenis van het archief
III Bijzonderheden t.a.v. het archief
IV Voorwaarden voor het gebruik van het archief
Inventaris
4 Kapittel
2072 Verslag van het congregatiebestuur over het jaar 1999-2000 ten aanzien van de samenwerking en de communicatie ten behoeve van het voortgangsberaad. Met bijlagen, 2000 (1 omslag)
N.B. Opgemaakt ten behoeve van het voortgangsberaad van het bestuur en leden van het voorgaande kapittel. Zie ook nr. 2073.
AR-Z167 Archiefinventaris Congregatie van "De Voorzienigheid"
Inventaris
4 Kapittel
2072
Verslag van het congregatiebestuur over het jaar 1999-2000 ten aanzien van de samenwerking en de communicatie ten behoeve van het voortgangsberaad. Met bijlagen, 2000 (1 omslag)
N.B. Opgemaakt ten behoeve van het voortgangsberaad van het bestuur en leden van het voorgaande kapittel. Zie ook nr. 2073.
Datering:
2000
Omvang:
1 omslag

Kenmerken

Datering:
1852-heden
Oudste en jongste stuk:
1721/2020
Archiefvormer:
Congregatie van "De Voorzienigheid"
Omvang in meters:
39
Auteur:
Zuster Gertruud Padberg, Ina van der Aar, Thea Vendrik, Harry van de Vorstenbosch, Olga Minkema, Ruerd de Vries, Ad van Huijgevoort, Phill te Winkel
Openbaarheid:
Toegankelijk na toestemming van de congregatie
Opmerkingen:
Het archief is niet afgesloten