Zoeken in collecties

Uw zoekacties: Filmcollectie
Filmcollectie

Als u op een titel klikt, vind u meer informatie over de film. U kunt zoeken:

 

  • Door het intypen van een woord in het zoekveld. U vindt dan resultaten als het woord letterlijk in de catalogus voorkomt.
  • Met behulp van de selectiefilters die onder het zoekveld staan (kloosterorganisatie, soort drager).

 

 
 

Handig om te weten: van de meeste films zijn in het Erfgoedcentrum digitale kopieën voorhanden. Die kunt u in de studiezaal bekijken.

 

Filter: DVDx
beacon
1  zoekresultaat
 
 
 
 
Erfgoedstuk
Datering:
ca. 1960
Deelcollectie:
Zusters van Julie Postel
Titel/opschrift:
De Zusters van Julie Postel in Malang op Java, Indonesië
Samenvatting inhoud:
Opnamen van leven en werken van de Zusters van Julie Postel in Indonesië. Het werk in het ziekenhuis in Malang (Java). Het leven in het slot(klooster). Kijkje in de keuken. Inlandse hulp bij het koken. Inkoop van groenten en fruit. De tuin van het St. Agnes-ziekenhuis met verpleegsters en baby's. Ouden van dagen-afdeling van het ziekenhuis. Zusters wandelen door de gaanderijen van het ziekenhuis. Een patiënt wordt van een brancard gelicht. Patiënten luchten op het balkon. Kindertehuis St. Theresia. Spel en dans op het terrein voor het tehuis. Gebed voor de maaltijd in de eetzaal. Les in de klas. Bidden in de kapel. Recreatie in de avonduren. Riksja's in de stad Malang. Bloemenmarkt. Vrouwen wassen in de rivier... [Overbelichte en uitgebleekte beelden]. Verkeer in de stad. Agenten regelen het verkeer. Markt, verkoper van schaafijs
Vervaardiger:
Onbekend
Opmerkingen:
Kopie van 5x 8mm-films. Begin van film 1 heeft schade perforatie. De eerste 3 films zijn in kleur, film 4 en 5 in zwartwit (en lijken ouder dan de kleurenfilms)
Kleur of zwart/wit:
Kleur en zwart/wit
Soort drager:
DVD
Aantal delen:
1
Duur in minuten:
20
Geluid:
Nee
Organisatietrefwoorden: